Veiligheidscontrole van Microsoft 365

Laten we de beveiligingsopties en de beveiligingsinstellingen in je Microsoft-omgeving evalueren. Dan kunnen we je onze beste aanbevelingen doen op het gebied van beveiliging.

 1. Home
 2. Microsoft 365 Beveiligingsaudit
Dreigingsevaluatie

Voorkom datalekken voordat er een cyberdreiging plaatsvindt.

Met deze audit kunnen we mogelijke misconfiguraties in je M365 setup identificeren.

CGTI-audit

Controleer uw GDPR naleving

Door de audit weet je precies welke acties je moet ondernemen om compliant te blijven.

Super Veilig

Onderneem actie, beveilig de beveiliging

Je ontvangt een rapport met afbeeldingen voor een beter begrip. Er zullen aanbevelingen worden gedaan aan prioriteiten stellen, richten en sturen verbetermogelijkheden.

turned on monitoring screen
Begin vandaag

Klaar om te beginnen?
100+ bedrijven al gecontroleerd

Jouw visie, onze precisie - samen zijn we niet te stoppen. Klaar om uw nalatenschap naar de toekomst te katapulteren? Laten we beginnen.


  Wat we zullen doen

  Hoe kan een
  Microsoft 365 beveiligingsaudit werk

  De methodologie die we aanbevelen voor het uitvoeren van een audit past zich aan de grootte en realiteit van organisaties aan. We zijn er vanaf het plannen van de audit tot het presenteren van een gedetailleerd rapport, het verzamelen van gegevens en het analyseren van uw IT-systemen.

  Kick-Off

  Startbijeenkomst project, toegang verkrijgen en planning

  Onze experts op het gebied van beveiligingsaudits komen samen met de medewerker(s) van uw organisatie om de audit samen te plannen. Ze zorgen er dan voor dat ze alle toegang hebben die ze nodig hebben om de audit uit te voeren.

  Stap 1

  Beoordeling

  Herziening van het bestuur en de bestaande configuraties

  We beginnen deze audit met een algemene beoordeling van het bestuur en beheer van informatietechnologie binnen uw organisatie, evenals een analyse van de aanwezige configuraties.

  Stap 2

  Analyse

  Analyse van ontdekte kwetsbaarheden (indien van toepassing)

  Onze experts zullen de audit voortzetten met tests om mogelijke beveiligingsproblemen binnen uw Microsoft 365-omgeving te identificeren.

  Stap 3

  Rapportcreatie

  Analyse van de verkregen resultaten en schrijven van rapporten

  Het product wordt officieel gelanceerd voor het publiek. De marketingcampagnes worden live gezet en het team richt zich op het werven en accepteren van gebruikers.

  Stap 4

  Presentatie

  Presentatie verslag

  Je ontvangt een rapport met afbeeldingen voor een beter begrip. Er zullen aanbevelingen worden gedaan om prioriteiten te stellen, doelen te stellen en verbeteringsmogelijkheden te sturen.

  Stap 5