Laat
ISO vóór JOU werken
met M365

Domineer ISO-implementatie en verhoog uw productiviteit met Microsoft 365: De exclusieve, spelveranderende workshop!

Microsoft 365 apps logos
ISO certifications overview
Vertrouwd door onze klanten
M365 ONDERSTEUNT ISO-CERTIFICERING

Eén geïntegreerde omgeving om all uw ISO-systemen te beheren

Met zijn uitgebreide suite aan tools voor samenwerking, beveiliging en productiviteit maakt MS365 ISO-implementatie tot een fluitje van een cent.

M365 is the all in one environment for iso certification

Documentcontrole verbeteren

Scan probleemloos projectinkomsten en -uitgaven voor financiële duidelijkheid.

Interne communicatie optimaliseren

Identificeer je belangrijkste verkoopkanaal voor strategische groei.

Versterk de gegevensbeveiliging

Inzicht krijgen in gebruikersactiviteiten om klantervaringen te verbeteren.

Verhalen van klanten

Succesverhalen spreken meer

De beste manier om onze betrokkenheid te laten zien is door middel van de ervaringen en verhalen van degenen die met ons hebben samengewerkt.

Deze workshop veranderde ISO van mijn aartsvijand in mijn geheime wapen. Ontwikkelaars, oprichters, ondernemers - iedereen kan hiervan profiteren!

Daniel

Oprichter & CEO

+ 0 %

Toename in inkomsten

Het inzicht in Microsoft 365 was een game-changer. Met de tools die ik heb geleerd, heb ik veel van onze processen geautomatiseerd. Deze workshop is het echte werk!

Ilse

Oprichter & CEO

+ 0 %

Verbetering in klanttevredenheid

We voldoen niet alleen aan de regels; we zijn concurrerend, efficiënt en op weg naar schaalvergroting. Deze workshop is niet zomaar een investering; het is de blauwdruk voor echte zakelijke vrijheid.

Bart Van Acker
Bart

Oprichter & CEO

+ 0 %

Meer betrokkenheid van klanten

Wat is inbegrepen

Wat je in deze workshop zult zien

Mis dit niet als u midden in de chaos van de ISO-implementatie zit en op meerdere fronten moet vechten.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Registreer u nu om redefine uw bedrijfsactiviteiten

Reserveer vandaag nog je plek en begin aan je reis naar een gestroomlijnd, gesystematiseerd en schaalbaar bedrijf.

Boek je gratis workshop

Vul het onderstaande formulier in, dan regelen we een workshop op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

  Veelgestelde vragen

  We zijn hier om al je vragen te beantwoorden

  Alles wat je moet weten over de workshop. Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Neem contact op met ons vriendelijke team.

  Ja, deze 60 minuten durende workshop is helemaal gratis. Het is de perfecte introductie tot de impact van M365 op je ISO-implementatie.

  Absoluut. We hebben deze workshop samengesteld omdat we begrijpen dat bedrijven, net als vingerafdrukken, uniek zijn. Hoewel de kernprincipes van ISO-implementatie en het gebruik van Microsoft 365 universeel toepasbaar zijn, duiken we diep in hoe deze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en uitdagingen van uw branche. Of je nu een technologische revolutie wilt veroorzaken, wilt innoveren in de productie of baanbrekend werk wilt verrichten op het gebied van uitmuntende service, je krijgt een blauwdruk mee die ontworpen is om je activiteiten een superboost te geven.

  Laten we die zorgen wegnemen. Deze workshop is bedoeld voor ondernemers, niet alleen voor IT-experts. We zijn er om u te begeleiden bij het optimaal benutten van Microsoft 365, ongeacht uw technische basiskennis. Beschouw ons als uw technische vertalers; we ontcijferen het jargon en voorzien u van duidelijke, bruikbare richtlijnen. Aan het eind zul je je afvragen waarom je je ooit druk hebt gemaakt over het technische aspect.

  Bedrijfstransformatie is een marathon, geen sprint, maar wie zegt dat je het tempo niet kunt opvoeren? Afhankelijk van je inzet en de huidige staat van je processen, kun je tastbare verbeteringen zien binnen enkele weken na het toepassen van de strategieën die we bespreken. De volledige omvang van de verandering ontvouwt zich echter naarmate deze strategieën worden verfijnd en geïntegreerd in het weefsel van je bedrijfsactiviteiten gedurende maanden. Het gaat erom je voor te bereiden op duurzame groei op de lange termijn.

  Je hebt geluk. Bij deze workshop gaat het er niet alleen om dat we tegen je praten. Het is tweerichtingsverkeer en we gedijen op interactie. We hebben vraag-en-antwoordsessies ingeruimd voor deze unieke uitdagingen. Breng je wegversperringen naar ons; de kans is groot dat we ze al eerder zijn tegengekomen en dat we beproefde strategieën hebben om je te helpen doorbreken. Dit is jouw platform voor persoonlijk advies op maat van jouw situatie.

  In één woord, ja. We hebben jaren van expertise, successen en geleerde lessen in deze workshop gedistilleerd om je de essentie te geven van wat bedrijven autonoom laat werken. Door ISO-normen te combineren met de kracht van Microsoft 365, controleer je niet alleen of je aan de regels voldoet of dat je beter georganiseerd bent; je bouwt aan een veerkrachtig, schaalbaar bedrijf dat onafhankelijk van jouw voortdurende toezicht groeit. Deze workshop is je springplank om operationele chaos om te zetten in operationele uitmuntendheid.

  Gebouwd voor wereldwijde klanten

  Wacht niet - handel nu en supercharge uw ISO Implementatie

  Versnel uw bedrijf met onze innovatieve oplossingen. Maak gebruik van geavanceerde technologie en een toegewijd team om groei te stimuleren.