De kracht van bedrijfsautomatisering

The Automation Edge Podcast

De bron bij uitstek voor geavanceerde strategieën en inzichten in hoe automatisering en systematisering uw bedrijf kunnen bevrijden van de dagelijkse sleur en u kunnen opstuwen naar ongekende groei en schaalbaarheid.

Seizoen 1

Alle Episodes.

Ontdek een breed scala aan onderwerpen.

Business X-ray

Business X-Ray & Change Management

In deze aflevering hebben we een speciale gast, Michelle, die als CEO van Pétanque NXT voorop loopt op het gebied van verandermanagement. Ga met ons mee en ontdek het revolutionaire product van Pétanque NXT - de Business X-Ray. Deze inzichtelijke tool stelt bedrijven in staat om veranderingen vol te houden en zich eraan aan te passen door de belangrijkste processen te identificeren die transformatie mogelijk maken.

AI-agenten (binnenkort)

Zet uw bedrijf op Automatische piloot met AI.
Titanify CEO Stefaan looking at the text Stop being fancy with AI

Waarom bedrijven niet langer moeten dwepen met AI

Het belangrijkste onderwerp van deze video is waarom veel bedrijven moeite hebben om AI in hun bedrijf te implementeren. De belangrijkste reden is dat ze AI op fancy, onpraktische manieren proberen te gebruiken in plaats van zich te richten op praktische bedrijfsoplossingen.
Voorbije Gasten

Deze verbazingwekkende mensen zijn op onze podcast geweest

Met een passie voor innovatie en een toewijding aan uitmuntendheid brengen we diverse expertise naar elk project dat we ondernemen.

Alexander Landser

Oprichter Otro.ai

Reece Bronson

Financieel Manager

Laten we praten

Heb je een topic waar we het graag over willen hebben?
We horen graag van je.

Neem contact met ons op en laat ons weten welk onderwerp we als volgende in de podcast moeten behandelen!

Cost-Effective,
Schaalbare technische expertise

Maak gebruik van de expertise van topmanagers zonder de overheadkosten van een fulltime werknemer.

Fractie CTO VOORDEEL

Expertise Without Commitment

Krijg toegang tot de kennis en vaardigheden van een ervaren CTO zonder langetermijnverplichting. Profiteer van hun expertise zonder de kosten van een voltijdse aanwerving.

 • Verhoogde productiviteit
 • Kostenoptimalisatie
 • Naadloze samenwerking
AI-chatbots

Flexible Schaalbaarheid

Zorg voor aanpassingsvermogen aan veranderende bedrijfsbehoeften en marktomstandigheden door technologische middelen naar behoefte op- of af te schalen.

 • Groot aanpassingsvermogen
 • Wendbaarheid van middelen
 • Blauwdruk voor strategische schaalvergroting
gray computer monitor
FRACTIONEEL CTO VOORDEEL

Technology Begeleiding

Krijg deskundige begeleiding bij technologiebeslissingen, waaronder het selecteren van de juiste oplossingen en het afstemmen van technologie-investeringen op uw bedrijfsdoelstellingen.

 • Lasergerichte technische uitlijning
 • Investeer met vertrouwen
 • Strategisch technologisch stappenplan
Ons gespecialiseerde aanbod

Waar Titanify mee kan helpen

Design kan je startup maken of breken. Laat ons professionele ontwerpteam je visie snel omzetten in een werkend prototype.

Hoe het werkt

Maak het uw business gemakkelijk.

Laat ons u helpen uw volledige potentieel te ontsluiten en groei en innovatie in uw bedrijf te stimuleren. Laat technologie geen belemmering zijn voor succes.

Laten we contact opnemen

Wil je een project bespreken? We horen graag van je.

We staan te popelen om met je in contact te komen en de unieke mogelijkheden voor je merk te verkennen.

  Succesverhalen van klanten & case studies

  Ontdek hoe bedrijven als het uwe transformeerden met onze services. Echte verhalen over groei, innovatie en succes.

  Stefaan heeft een grondige kennis van de technische kant van het bedrijfsleven, waaronder het opzetten van e-mail nurture sequenties en productiviteitssystemen. Simpel gezegd is werken met Stefaan de beste beslissing die ik heb genomen sinds ik mijn bedrijf heb opgericht.

  Daniel Feander

  Oprichter & CEO

  Zijn aanpak is motiverend en inspirerend en hij drijft je tot het uiterste. Tegelijkertijd doet hij dit met een meelevende aanpak die het hele proces leuk en plezierig maakt. Een groot applaus voor Stefaan en Titanify!

  Roel Van Gils

  Oprichter & CEO

  Hij investeert niet alleen veel in je bedrijf, maar toont ook een vastberaden inzet om samen met jou een soepel lopend team op te bouwen. Met Titanify krijg je meer dan alleen een service, je krijgt een toegewijd partnerschap om je bedrijf te laten groeien.

  Ilse Cuvelier

  CEO

  Ik werk nu meer dan een jaar met Stefaan en hij heeft me op een zeer motiverende en positieve manier geleerd om dingen helemaal anders te doen. Voor mij is en blijft het verrijkend om nieuwe ideeën met Stefaan te bespreken en duidelijke begeleiding te krijgen over wat ik als prioriteit moet beschouwen.

  Bart Van Acker

  Eigenaar & CEO

  Bart Van Acker

  Hun toewijding aan het geven van waardevol advies en mentorschap is inspirerend en hun inzet om een positieve impact te hebben op de industrie is echt prijzenswaardig. Bedankt, Stefaan, voor je passie en harde werk bij het creëren van zo'n waardevolle bron voor bedrijven zoals het onze.

  Shikhar Sharma

  Marketing Manager

  Shikhar Sharma

  Lees meer beoordelingen