Bedankt BNI-lid

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Nogmaals bedankt voor het boeken van een afspraak met mij! Hieronder vind je meer informatie over mij en mijn ideale cliënten ter voorbereiding op onze 1-op-1.

Bekijk ook gerust onze nieuwe quiz die je inzicht geeft of je bedrijf klaar is voor de toekomst.

Wat we doen in een notendop

Wij helpen je tijd en geld te besparen

Door je bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van AI, No-Code Automations en door al je tools met elkaar te integreren, zodat je handmatige taken en technische stress kunt verminderen.

Mijn achtergrond

Meer informatie over mezelf

Sinds 2002 ben ik serie-ondernemer en het is een hele reis geweest...

Stefaan De Vreese - LGBTQ+ Business Owner

Stefaan De Vreese

CEO - Titanify

Ik begon mijn reis als ondernemer na mijn afstuderen in 2002. Ik heb ongeveer een jaar voor een softwarebedrijf gewerkt, maar ontdekte al snel dat ik niet graag een baas heb, dus besloot ik ontslag te nemen en mijn eigen bedrijf op te richten. Ik had de kans om de kneepjes van het vak te leren terwijl ik een klein webdesignbedrijf leidde voordat ik in 2006 de grote sprong waagde om mijn eerste officiële bedrijf te starten. Met mijn IT-achtergrond hielp ik mensen met het oplossen van hun computerproblemen en op een gegeven moment opende ik zelfs een fysieke computerwinkel. Rond 2008 werd duidelijk dat dit geen duurzaam bedrijfsmodel was en heb ik een grote overstap gemaakt naar consultancy. Ik heb een jaar SAP-consulting gedaan en ben toen helemaal in SharePoint en later Microsoft 365 gestapt. Ik maakte mijn eigen niche en werkte tot 2020 als freelancer voor de grote Belgische adviesbureaus. Ondertussen nam ik de moedige beslissing om als homo uit de kast te komen en begon ik eindelijk echt een authentiek leven te leiden! Covid heeft veel dingen verpest voor veel mensen, maar het gaf mij de kans om grotere dromen na te jagen. Ik ben weer overgestapt, heb het freelancen vaarwel gezegd en ben een digitaal marketingbureau begonnen. Op een echte serie-ondernemersmanier was dat niet wat ik echt wilde doen en toen ben ik begonnen met bedrijfscoaching, specifiek voor LGBTQ+ bedrijfseigenaars. Maar de technische kennis was waar mijn klanten mijn hulp echt voor nodig hadden, dus na 2 jaar besloot ik terug te gaan naar mijn oude liefde, M365 en alles wat met techniek te maken heeft, maar deze keer met een AI-invalshoek! Titanify is gestart in december 2023 en is nu al winstgevender dan mijn vorige bedrijf na slechts een paar maanden. Het is dus veilig om te zeggen: dit is mijn expertise, dit is wat ik moet doen en mijn klanten krijgen geweldige resultaten. Moraal van het verhaal, blijf bouwen, blijf zoeken, blijf ondernemer, het is een manier van leven, het is wat ons groot maakt!

Wie is onze Ideale Klant?

We kunnen iedereen helpen, maar een dienstverlenend bedrijf met een team dat groeit en een CEO die aan zijn bureau gekluisterd zit terwijl hij naar het volgende niveau probeert te schalen, is de perfecte match voor onze oplossingen.

Onze ideale klant

Service Businesses

Elk type dienstverlenend bedrijf heeft veel processen die op elkaar lijken. Van marketing tot verkoop, van onboarding tot klantenservice. Wij helpen ze allemaal te stroomlijnen en te automatiseren.

 • Belastingadviseurs, Accountancy
 • Bouw, Architecten
 • Coaching, Online
Onze ideale klant

Groeiend Team

Bedrijfseigenaren die hun eigen capaciteit te boven zijn gegaan om het allemaal te doen (ook al doen ze hun best) moeten steeds meer teamleden toevoegen om de kwaliteit hoog te houden. Maar het betekent ook veel training, nieuwe systemen creëren en oude vervangen. Het kan erg overweldigend worden.

We helpen door de onboardingprocessen te stroomlijnen en een intern 2e brein op te bouwen dat alle documentatie over het bedrijf bevat.

 • 2-50 werknemers
 • Kleine of geen IT-afdeling
 • Nul-procesdocumentatie
gray computer monitor
ONZE IDEALE KLANT

Struggling met technologie

Elk bedrijf heeft minstens een dozijn tools om de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Maar meestal werken ze niet goed samen of zijn er misschien betere hulpmiddelen. De bedrijfseigenaar heeft echter geen tijd of zin om alles uit te zoeken.

We helpen door elk proces en de gebruikte tool te analyseren. Vervolgens doen we een voorstel voor verbetering en besparen we meer tijd en geld door de bestaande of nieuwe tools beter te integreren.

 • Oude, niet-geoptimaliseerde gereedschappen
 • Geen technische kennis
 • Onbewust van AI-impact
Wat we doen in een notendop

We zetten alle systemen en automatiseringen op voor onze klanten gebaseerd op hun processen.

Ze willen geen tijd en geld verspillen, maar ze gaan het zeker niet zelf opzetten.

Laten we contact opnemen

Wil je een project bespreken? We horen graag van je.

We staan te popelen om met je in contact te komen en de unieke mogelijkheden voor je merk te verkennen.

  Succesverhalen van klanten & case studies

  Ontdek hoe bedrijven als het uwe transformeerden met onze services. Echte verhalen over groei, innovatie en succes.

  Stefaan heeft een grondige kennis van de technische kant van het bedrijfsleven, waaronder het opzetten van e-mail nurture sequenties en productiviteitssystemen. Simpel gezegd is werken met Stefaan de beste beslissing die ik heb genomen sinds ik mijn bedrijf heb opgericht.

  Daniel Feander

  Oprichter & CEO

  Zijn aanpak is motiverend en inspirerend en hij drijft je tot het uiterste. Tegelijkertijd doet hij dit met een meelevende aanpak die het hele proces leuk en plezierig maakt. Een groot applaus voor Stefaan en Titanify!

  Roel Van Gils

  Oprichter & CEO

  Hij investeert niet alleen veel in je bedrijf, maar toont ook een vastberaden inzet om samen met jou een soepel lopend team op te bouwen. Met Titanify krijg je meer dan alleen een service, je krijgt een toegewijd partnerschap om je bedrijf te laten groeien.

  Ilse Cuvelier

  CEO

  Ik werk nu meer dan een jaar met Stefaan en hij heeft me op een zeer motiverende en positieve manier geleerd om dingen helemaal anders te doen. Voor mij is en blijft het verrijkend om nieuwe ideeën met Stefaan te bespreken en duidelijke begeleiding te krijgen over wat ik als prioriteit moet beschouwen.

  Bart Van Acker

  Eigenaar & CEO

  Bart Van Acker

  Hun toewijding aan het geven van waardevol advies en mentorschap is inspirerend en hun inzet om een positieve impact te hebben op de industrie is echt prijzenswaardig. Bedankt, Stefaan, voor je passie en harde werk bij het creëren van zo'n waardevolle bron voor bedrijven zoals het onze.

  Shikhar Sharma

  Marketing Manager

  Shikhar Sharma

  Lees meer beoordelingen