Cost-Effective,
Schaalbare technische expertise

Maak gebruik van de expertise van topmanagers zonder de overheadkosten van een fulltime werknemer.

 1. Home
 2. Fractional CTO
Fractie CTO VOORDEEL

Expertise Op Aanvraag

Krijg toegang tot de kennis en vaardigheden van een ervaren CTO zonder langetermijnverplichting. Profiteer van hun expertise zonder de kosten van een voltijdse aanwerving.

 • Verhoogde productiviteit
 • Kostenoptimalisatie
 • Naadloze samenwerking
AI-chatbots

Flexible Schaalbaarheid

Zorg voor aanpassingsvermogen aan veranderende bedrijfsbehoeften en marktomstandigheden door technologische middelen naar behoefte op- of af te schalen.

 • Groot aanpassingsvermogen
 • Wendbaarheid van middelen
 • Blauwdruk voor strategische schaalvergroting
gray computer monitor
FRACTIONEEL CTO VOORDEEL

Technology Begeleiding

Krijg deskundige begeleiding bij technologiebeslissingen, waaronder het selecteren van de juiste oplossingen en het afstemmen van technologie-investeringen op uw bedrijfsdoelstellingen.

 • Lasergerichte technische uitlijning
 • Investeer met vertrouwen
 • Strategisch technologisch stappenplan
Ons gespecialiseerde aanbod

Waar de Fractional CTO bij kan helpen

Design kan je startup maken of breken. Laat ons professionele ontwerpteam je visie snel omzetten in een werkend prototype.

Hoe het werkt

Maak het uw business gemakkelijk.

Laat ons u helpen uw volledige potentieel te ontsluiten en groei en innovatie in uw bedrijf te stimuleren. Laat technologie geen belemmering zijn voor succes.

Laten we contact opnemen

Wil je een project bespreken? We horen graag van je.

We staan te popelen om met je in contact te komen en de unieke mogelijkheden voor je merk te verkennen.

  Succesverhalen van klanten case studies

  Ontdek hoe bedrijven als het uwe transformeerden met onze services. Echte verhalen over groei, innovatie en succes.

  Stefaan heeft een grondige kennis van de technische kant van het bedrijfsleven, waaronder het opzetten van e-mail nurture sequenties en productiviteitssystemen. Simpel gezegd is werken met Stefaan de beste beslissing die ik heb genomen sinds ik mijn bedrijf heb opgericht.

  Daniel Feander

  Oprichter & CEO

  Zijn aanpak is motiverend en inspirerend en hij drijft je tot het uiterste. Tegelijkertijd doet hij dit met een meelevende aanpak die het hele proces leuk en plezierig maakt. Een groot applaus voor Stefaan en Titanify!

  Roel Van Gils

  Oprichter & CEO

  Hij investeert niet alleen veel in je bedrijf, maar toont ook een vastberaden inzet om samen met jou een soepel lopend team op te bouwen. Met Titanify krijg je meer dan alleen een service, je krijgt een toegewijd partnerschap om je bedrijf te laten groeien.

  Ilse Cuvelier

  CEO

  Ik werk nu meer dan een jaar met Stefaan en hij heeft me op een zeer motiverende en positieve manier geleerd om dingen helemaal anders te doen. Voor mij is en blijft het verrijkend om nieuwe ideeën met Stefaan te bespreken en duidelijke begeleiding te krijgen over wat ik als prioriteit moet beschouwen.

  Bart Van Acker

  Eigenaar & CEO

  Bart Van Acker

  Hun toewijding aan het geven van waardevol advies en mentorschap is inspirerend en hun inzet om een positieve impact te hebben op de industrie is echt prijzenswaardig. Bedankt, Stefaan, voor je passie en harde werk bij het creëren van zo'n waardevolle bron voor bedrijven zoals het onze.

  Shikhar Sharma

  Marketing Manager

  Shikhar Sharma

  Lees meer beoordelingen