Workshop
Business X-Ray

In slechts 90 minuten ontrafelt u de waardeketen van uw bedrijf en identificeert u precies welke gebieden verbetering behoeven met een reeks geprioriteerde activiteiten om die verbetering te realiseren.

Microsoft 365 apps logos

Wat maakt dit different?

Zien hoe dingen gedaan worden in je bedrijf is effectiever dan erover lezen. Mensen onthouden slechts 10% van wat ze horen en 20% van wat ze lezen, maar ongeveer 80% van wat ze zien en doen. Een visuele weergave van uw procesrealiteit creëert onmiddellijk een gemeenschappelijk begrip dat taal-, cultuur- en perceptiekloven overbrugt. Onze Proceskaarten zorgen ervoor dat iedereen op één lijn zit, letterlijk.

Een Business X-Ray verschilt in zoverre van een Enterprise Architecture-diagram dat we de aandachtsgebieden visueel weergeven en uw team meteen weet op welke gebieden ze hun inspanningen moeten richten om ze te verbeteren.

0 K+

Tevreden klanten

0 %

Kostenbesparingen

0 K

Nieuwe gebruikers

Wat is inbegrepen

Wat je in deze workshop zult zien

We gebruiken de lens die je nodig hebt voor een röntgenfoto van een bedrijf. Dat wil zeggen: we bekijken uw bedrijf bijvoorbeeld vanuit een gegevensperspectief, vanuit het oogpunt van compliance of vanuit het oogpunt van efficiëntie, enzovoort.

Vertrouwd door onze klanten
Een invloedrijke samenwerking

Workshop Hosts

Met een passie voor innovatie en een toewijding aan uitmuntendheid brengen we diverse expertise naar elk project dat we ondernemen.

Dr Michélle Booysen

Dr. Michélle Booysen

mede-CEO - PétanqueNXT

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het creëren en implementeren van methoden voor het visueel in kaart brengen van processen, zoals VizPro®, die de kloof tussen strategie en uitvoering overbruggen.

Stefaan De Vreese - LGBTQ+ Business Owner

Stefaan De Vreese

CEO - Titanify

Een deel van mijn missie is het Titanify van elk bedrijf dat een einde wil maken aan tijd- en geldverspilling door hun bedrijfsactiviteiten te systematiseren en te automatiseren met behulp van AI-ondersteunde tools zoals Microsoft 365.

Verhalen van klanten

Succesverhalen spreken meer

De beste manier om onze betrokkenheid te laten zien is door middel van de ervaringen en verhalen van degenen die met ons hebben samengewerkt.

Deze workshop veranderde ISO van mijn aartsvijand in mijn geheime wapen. Ontwikkelaars, oprichters, ondernemers - iedereen kan hiervan profiteren!

Daniel

Oprichter & CEO

+ 0 %

Toename in inkomsten

Het inzicht in Microsoft 365 was een game-changer. Met de tools die ik heb geleerd, heb ik veel van onze processen geautomatiseerd. Deze workshop is het echte werk!

Ilse

Oprichter & CEO

+ 0 %

Verbetering in klanttevredenheid

We voldoen niet alleen aan de regels; we zijn concurrerend, efficiënt en op weg naar schaalvergroting. Deze workshop is niet zomaar een investering; het is de blauwdruk voor echte zakelijke vrijheid.

Bart Van Acker
Bart

Oprichter & CEO

+ 0 %

Meer betrokkenheid van klanten

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Boek uw Business X-Ray Workshop Hier

Reserveer vandaag nog je plek en begin aan je reis naar een gestroomlijnd, gesystematiseerd en schaalbaar bedrijf.

Boek je gratis workshop

Vul het onderstaande formulier in, dan regelen we een workshop op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.


  Veelgestelde vragen

  We zijn hier om al je vragen te beantwoorden

  Alles wat je moet weten over de workshop. Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Neem contact op met ons vriendelijke team.

  Nee, voor deze 90 minuten durende workshop vragen we een kleine vergoeding. Neem contact op voor meer informatie.

  De workshop is een samenwerkingssessie die interactief en boeiend moet zijn. Het bestaat meestal uit een mix van presentaties, groepsdiscussies en praktische activiteiten.

  Deze workshop is nuttig voor bedrijfseigenaren, managers, teamleiders en al het belangrijke personeel dat betrokken is bij strategische planning of operationele verbetering.

  Tijdens de workshop zul je:

  • Meer inzicht krijgen in de huidige status van uw bedrijf.
  • De belangrijkste verbeterpunten identificeren door middel van discussies en oefeningen.
  • Begin met het ontwikkelen van een voorlopige routekaart voor verbeterprojecten.
  • Leer praktische hulpmiddelen en technieken om uw activiteiten te analyseren.

  Er is geen specifiek voorwerk vereist, maar een algemeen begrip van de uitdagingen en doelen van uw bedrijf zal helpen om het voordeel van de workshop te maximaliseren.

  Na de workshop krijg je van ons een uitgebreid rapport met een samenvatting van je belangrijkste vaststellingen en actiepunten. We kunnen ook verdere ondersteuningsopties bespreken om je te helpen bij het implementeren van je verbeterplan.

  Gebouwd voor wereldwijde klanten

  Wacht niet - handel nu en supercharge het groeipotentieel van uw bedrijf

  Zet de eerste stap naar een efficiëntere, winstgevende toekomst. Plan vandaag nog je gratis Business X-Ray Workshop en begin aan een reis van voortdurende verbetering.